———

Brugere af TCMA


 

Professionelt udøvende kunstnere

TCMA er et center, der bakker op om en absolut elite og kommende elite inden for musikalsk scenekunst. Brugerne af TCMA er først og fremmest professionelt udøvende kunstnere, instrumentbyggere, scenografer, dansere m.fl., som vil blive tiltrukket af muligheden for at få et rum til at eksperimentere, udfolde og udvikle sig. Nogle kunstnere tager for eksempel til Banff i Canada, der tilbyder forløb i stil med TCMA. Der er dog ingen lignende tilbud i Europa og slet ikke et tilbud, hvor der også er fokus på den historiske musik og musikalsk scenekunst bredt forstået.

Samspil til musikskoleelever

Ambitionen er også, at når der er internationale kunstnere til workshop i Vestervig, vil der være mulighed for at bede dem indgå i aktiviteter på regionalt niveau i forhold til eksempelvis de kommunale musikskoler og især i forhold til musikskolen i Thy. Musikskolen efterspørger i høj grad ekspertise, forbilleder og inspirerende undervisere, som kan skabe interesse for den klassiske musik blandt lokale børn og unge.

Studerende

Tanken er også, at der kan udvikles workshops på tværs af de internationale musikere og unge studerende fra konservatorier, kirkemusikskolen eller universiteter, MGK’er eller andre.

Forskere

Ønsket er også, at der tilkobles internationale forskere, som eksempelvis har en interesse i formidlingsaspekter eller andet.

Publikum

TCMA er et forholdsvist elitært projekt med et unikt kulturtilbud til de i forvejen scenekunst-vante kulturforbrugere. Forventningen er, at TCMA vil være så unikt i sine aktiviteter, at det vil tiltrække special interest tourists fra hele Europa – turister som vil finde det særligt interessant at få lov at betragte og/eller endog blive en del af musikernes eksperimenter og formidling.

Lokale borgere

TCMA bliver også et helt særligt tilbud til borgerne i Thy. Der leges med tanken om, at borgere i Vestervig vil have VIP-status og blive inviteret ind til små prøve-opførsler.


Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.